Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Konyaspor’un Golcüsü Umut Nayir Milli Takım Kadrosuna Çağrıldı: “Mutluluk Verici Bir Durum”

Konyaspor’un Golcüsü Umut Nayir Milli Takım Kadrosuna Çağrıldı: “Mutluluk Verici Bir Durum”

admin admin -
16 0

Konyaspor’un forvet oyuncusu Umut Nayir, A Milli Takım aday kadrosuna seçilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yaz transfer döneminde Konyaspor’a katılan Nayir, ligin ilk haftasında Kasımpaşa’ya karşı attığı golle dikkat çekmişti. Bugün açıklanan A Milli Takım aday kadrosunda isminin yer aldığını gören Nayir, bu gelişmenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

Nayir, “Milli takıma çağırıldığım için çok mutluyum ve gururluyum. Konyaspor’a gelme sebeplerimden biri de düzenli oynayıp milli takım kadrosuna girip performans göstermekti. Konyaspor’u temsil edebilmek ve kendi hedeflerimi gerçekleştirebilmek benim için büyük bir mutluluk” dedi. Ayrıca, Kayseri maçına katkı sağladıktan sonra milli takım serüvenine başlamayı dört gözle beklediğini de vurguladı.

Nayir, milli takım yetkililerinin önceki süreçte vize işlemleri hakkında bilgilendirme yaptığını ve “geniş havuzun açıklandığını” belirtti. Ancak net kadronun henüz açıklanmadığını ifade eden Nayir, milli takımda yer alma umudunun yüksek olduğunu ve bu durumdan dolayı çok mutlu olduğunu ekledi.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino