Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Transfer Hedefi: Reguilon ve Angelo Gabriel

Beşiktaş’ta Transfer Hedefi: Reguilon ve Angelo Gabriel

admin admin -
45 0

Beşiktaş, transferde hız kesmiyor ve kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Immobile, Rafa Silva, Ndour, Uduokhai, Emirhan Topçu ve Paulista gibi isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, şimdi de sol bek ve kanat forvet arayışında. Hüseyin Yücel’in, Amrabat’la yan yana oynayan bir yıldızı çok istediği öğrenilirken, teknik direktör Van Bronckhorst da iki futbolcudan güzel haber bekliyor.

İlk hedef, Tottenham’dan İspanyol sol bek Sergio Reguilon. Beşiktaş, Reguilon’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Ayrıca Chelsea’nin 19 yaşındaki genç sağ kanadı Angelo Gabriel için de girişimler sürüyor. Yönetim, transferin son gününe kadar süre istedi ve alternatif isimler üzerinde de çalışmalar yapılıyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Güzel haberler gelecek. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız,” dedi. Reguilon’un Tottenham’dan ayrılmasının an meselesi olduğu, Angelo Gabriel’in de yeni bir maceraya hazır olduğu bildirildi. Beşiktaş, hem kanat hem de sol bekte kadrosunu güçlendirmeye kararlı.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino