Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Kaan Urgancıoğlu yeni dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor!

Kaan Urgancıoğlu yeni dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor!

admin admin -
24 0

Ay Yapım’ın yeni dizisi Masumiyet Müzesi için cast çalışmaları başladı. Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk’un kült romanı Masumiyet Müzesi’nden uyarlanacak olan dizinin başrolünde Kaan Urgancıoğlu’nun rol alması bekleniyor. Peki, Masumiyet Müzesi dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler olacak? İşte detaylar…

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk’un en çok okunan romanı Masumiyet Müzesi dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Uzun yıllardır beyaz perdeye taşınması gündeme gelen Masumiyet Müzesi romanı nihayet seyirciyle bulaşacak. Ay Yapım ile yazar Orhan Pamuk arasında anlaşma sağlandığı açıklandı. Yılın dizi projesi olarak gösterilen Masumiyet Müzesi’nin sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ses getirmesi bekleniyor. Dünyanın en popüler dijital platformu Netflix’te yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı merak konusu haline geldi.

Masumiyet Müzesi oyuncu kadrosu

Netflix’te yayınlanacak olan Masumiyet Müzesi dizisinin başrol oyuncuları netlik kazanmaya başladı. 9 bölümden oluşacak olan dizinin başrolünde Kaan Urgancıoğlu’nun yer alması planlanıyor. Kemal rolü için görüşülen yıldız oyuncunun teklife sıcak baktığı öğrenildi. Romanın baş karakteri Füsun rolünü ise hangi oyuncunun canlandıracağı henüz netlik kazanmadı. Ay Yapım’ın Beren Saat ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Kemal rolü için Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma sağlanamaması halinde ise Selahattin Paşalı’ya teklif götürülmesi bekleniyor. Sibel karakterini canlandıracak oyuncu içinse arayış devam ediyor. Masumiyet Müzesi dizisinde Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk’un da konuk oyuncu olarak rol alması planlanıyor. 1970’li yılların anlatılacağı dizinin son bölümlerinde Orhan Pamuk anlatıcı rolünde karşımıza çıkacak. Ünlü yazar, yapımcılarla birlikte dizinin cast çalışmalarından senaryosuna kadar aktif rol üstleniyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino