Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. YouTube İzleyicileri Olimpiyat İçeriğine 40 Milyar Dakikadan Fazla Süre Ayırdı

YouTube İzleyicileri Olimpiyat İçeriğine 40 Milyar Dakikadan Fazla Süre Ayırdı

admin admin -
147 0

YouTube, bu yılki Olimpiyat Oyunları’nın izleyici kitlesi tarafından ne denli büyük bir ilgi gördüğünü açıkladı. Platformda Olimpiyat içerikleri izlenerek toplamda 40 milyar dakikadan fazla süre harcandı; bu da yaklaşık 650 milyon saate denk geliyor. Ayrıca, Olimpiyat videoları 12 milyardan fazla kez görüntülendi ve 850 milyondan fazla tekil izleyiciye ulaştı.

YouTube İzleyicileri Olimpiyat İçeriğine 40 Milyar Dakikadan Fazla Süre Ayırdı

YouTube, bu verileri detaylandırarak, televizyon üzerinden izlenen sürenin 18 milyar dakikayı aştığını ve izlenme süresinin yüzde 35’inden fazlasının oturma odasında gerçekleştiğini belirtti. Televizyon üzerinden 1,9 milyar izlenme ve 180 milyon tekil izleyiciye ulaşıldığı ifade ediliyor.

Bu etkileyici rakamlar, kablolu yayın ve Peacock gibi diğer platformlarda yapılan izlemeleri içermiyor. CNN’e göre, NBCUniversal Olimpiyatları 30,6 milyon izleyiciye ulaştırmış ve 23,5 milyar dakika izlenme süresi kaydetmiş. Bu, Tokyo Olimpiyatları’na kıyasla yüzde 82’lik bir artış ve önceki tüm yaz ve kış Olimpiyatları’nın toplamına göre yüzde 40’lık bir artış anlamına geliyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino