Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Yeniden Tasarlanan Google Görevler Uygulaması Android’de Yayınlandı

Yeniden Tasarlanan Google Görevler Uygulaması Android’de Yayınlandı

admin admin -
17 0

Google Görevler uygulaması, özellikle Workspace ekosistemine entegre olarak tüm yapılacaklar ve hatırlatıcılarınızı tek bir merkezde toplamak için yeniden tasarlandı. Haziran ayında duyurulan yeni Material Design öğelerini içeren tasarım, iki ay sonra Android kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Yeniden Tasarlanan Google Görevler Uygulaması Android'de Yayınlandı

Yeniliklerle birlikte, alt çubuk kaldırıldı ve sadece sağ alt köşede yüzen eylem düğmesi kaldı. 9to5Google’a göre, bu değişiklik 2024.08.05.x sürümünde sunucu taraflı bir güncelleme ile yayına girdi. Yeniden tasarım, görevler için kart görünümünü ve başlık ayrımını vurgularken, kartların arka planı daha koyu hale getirildi ve karanlık modda daha belirgin olması bekleniyor. Tamamlanan görevler küçültülerek kart içinde yer alıyor.

Alt çubuğun kaldırılması önemli bir değişiklik gibi görünse de, görev listesi içindeki eylemlerle bu kaybın telafi edildiği söylenebilir. Üç nokta taşma menüsü ise her kartın sağ üst köşesine, sıralama seçeneklerinin yanına taşındı.

Yeniden Tasarlanan Google Görevler Uygulaması Android'de Yayınlandı

Yeniden tasarımın Android cihazınızda aktif olup olmadığını kontrol etmek için Google Görevler uygulamasını açabilirsiniz. Eğer görmüyorsanız, uygulamayı kapatıp açmak ya da APKMirror’dan en son sürümü indirip yan yükleme yapmak çözüm olabilir.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino