Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Oppo Find X8’in Canlı Fotoğrafları Tekrar Sızdırıldı

Oppo Find X8’in Canlı Fotoğrafları Tekrar Sızdırıldı

admin admin -
50 0

Oppo Find X8, Ekim ayında Çin’de piyasaya sürülmesi beklenen yeni amiral gemisi telefonlardan biri olarak öne çıkıyor. Şimdiye kadar telefonun tasarımı ve özellikleri hakkında pek çok bilgi sızdırıldı. Son olarak, Find X8’in gerçek dünya fotoğrafları kalın bir kılıf içinde ortaya çıktı.

Oppo Find X8'in Canlı Fotoğrafları Tekrar Sızdırıldı

Bu fotoğraflar, önceki sızıntıları doğrulayan bazı tasarım detaylarını ortaya koyuyor. Özellikle, büyük bir kamera adası dikkat çekiyor. Kılıfın telefonun üst kısmındaki mikrofonlar ve sensörler için geniş kesikler içerdiği görülüyor. Ancak, telefonun sağ tarafında yer alması beklenen kapasitif Yakalama düğmesi için herhangi bir kesik bulunmuyor. Bu durum, söz konusu düğmenin gerçekten var olup olmadığına dair soruları gündeme getiriyor.

Son söylentilere göre, Oppo Find X8’in MediaTek Dimensity 9400 yonga seti ile donatılması bekleniyor. Ekranın 6,7 inç “1,5K” 120 Hz düz ekran olması öngörülüyor. Kamera tarafında, 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x periskop yakınlaştırma kamerası yer alacak. Ayrıca, 100W kablolu şarj desteğine sahip 5.600 mAh kapasiteli bir pil bulunacak. Bu bilgiler, Oppo Find X8’in güçlü özellikleriyle kullanıcıları etkileyebilecek bir telefon olacağını gösteriyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino