Apple’ın yeni iPhone 18 Pro modelleri için ön siparişlerin 12 Eylül’de başlaması bekleniyor. Geleneksel takvimin dışına çıkılması dikkat çekiyor.
Apple’ın yeni iPhone 18 Pro modellerinin ön siparişlerinin, geleneksel lansman takvimine göre biraz gecikmeli olarak 12 Eylül Cumartesi günü başlaması bekleniyor. Şirket, 9 Eylül Çarşamba günü düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone’ları tanıtacak.
Apple genellikle iPhone lansmanlarında öngörülebilir bir takvim izler. Etkinlik sonrası ön siparişler genellikle aynı haftanın Cuma günü açılır ve cihazlar bir sonraki hafta satışa sunulur. Ancak bu yılki iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max modelleri için bu durum değişebilir.
iPhone 18 Pro ön siparişlerinin 12 Eylül’de başlaması beklentisi, 11 Eylül saldırılarının 25. yıl dönümüne denk gelmesiyle ilişkilendiriliyor. Bu durumun iPhone 18 Pro Max’in de piyasaya sürülme tarihini 18 veya 19 Eylül’e kaydırması öngörülüyor. Benzer bir gecikmenin Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Ultra modelleri için de geçerli olması muhtemel. Şirketin katlanabilir iPhone modelinin ise Eylül sonuna kadar ön siparişe açılmayabileceği belirtiliyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]