Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Huawei, 10 Eylül’de Üç Katlı Telefonunu Tanıtacak

Huawei, 10 Eylül’de Üç Katlı Telefonunu Tanıtacak

admin admin -
43 0

Huawei, 10 Eylül’de yeni ürünlerini tanıtmak üzere büyük bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğin ana görseli, iki zıt menteşeye sahip üçlü katlanır bir telefonu tasvir ediyor, bu da yeni akıllı telefonun Eylül ayında piyasaya sürüleceğini doğruluyor.

Etkinlikte ayrıca, altı yerine beş koltuklu yeni Aito M9 elektrikli araç versiyonunun da tanıtılması bekleniyor. Ayrıca, yeni TruSense donanımıyla birlikte Watch GT 5 ve Watch D2’nin de duyurulabileceği söyleniyor.

Huawei, 10 Eylül'de Üç Katlı Telefonunu Tanıtacak

Huawei, yeni katlanır telefonunun detaylarını gizli tutuyor ve Z şeklinde bir katlama mekanizması dışında cihaz hakkında neredeyse hiçbir bilgi mevcut değil. Bu, Huawei’nin sızıntıları sıkı bir şekilde kontrol altında tuttuğunu veya telefonun hala bir prototip aşamasında olduğunu gösteriyor.

Yeni Aito M9’un, resmi posterin belirttiğine göre, “abartılı hayatınızın her hayalini tatmin etmek” için beş koltuklu bir düzen sunması bekleniyor. Bu amiral gemisi SUV, Huawei ve Seres arasındaki ortak bir proje olup, araçta HarmonyOS’un gösterge paneline entegre edilmesi, Celia sesli asistanı, çipler, LiDAR sensörleri ve yüz tanıma gibi önemli teknolojilerin yer alması planlanıyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino