Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Google Uygulamasına Renkli Yeni Simge Kısayolları Geliyor

Google Uygulamasına Renkli Yeni Simge Kısayolları Geliyor

admin admin -
47 0

İyi bir geliştirici, sürekli olarak yeni yollar keşfeder ve neyin işe yaradığını anlamak için her seçeneği dener. Google uygulaması, Arama erişimini yeniden düzenleme çalışmalarında, kullanıcı arayüzünü değiştiren ilginç bir gelişme yaşadı. Birkaç hafta önce, uygulamanın üst kısmındaki kısayol karuseli için yeni bir simge tabanlı görünüm ortaya çıkmıştı. Bu değişiklikler, şimdi en son beta sürümünde test kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Google Uygulamasına Renkli Yeni Simge Kısayolları Geliyor

Geçmişte, uygulamanın alt çubuğundaki Arama düğmesinin kaldırılması üzerine yoğunlaşmıştık, ancak bu süreçte kısayol karuseli için de önemli değişiklikler yaşandı. Google, uygulamanın arayüzünü güncelleyerek metin tabanlı düğmeleri, renkli simgelerle değiştirdi.

Yeni Google uygulaması beta sürümü 15.34’te, bu güncellenmiş simge görünümünü görmek mümkün oldu. Bu tasarım, ek kısayol düğmelerinin ekrana sığmasını sağlayarak, dikey ekran alanını daha verimli kullanmanıza imkan tanıyor. Ayrıca, metin etiketlerinden uzaklaşarak, simgelerle kullanıcıların işlevleri daha kolay tanıyabilmesi hedeflenmiş. Bu değişiklikler, kullanıcı deneyimini hem görsel hem de işlevsel olarak geliştirmeyi amaçlıyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino