Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Google Mesajlar, Kaybolan Grup Sohbetlerini Bulmanın Yeni Yolunu Sunuyor

Google Mesajlar, Kaybolan Grup Sohbetlerini Bulmanın Yeni Yolunu Sunuyor

admin admin -
17 0

Google Mesajlar, grup sohbetlerini bulmayı kolaylaştıracak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şu anda beta sürümünde test edilen bu özellik, kullanıcıların mevcut grup sohbetlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarını sağlıyor. Yeni ‘Kime’ arama alanına bir terim girdiğinizde, arama sonuçları altında bir ‘Grup sohbetleri’ bölümü görünmeye başlıyor. Bu bölüm, arama teriminize uygun grup sohbetlerini listeliyor ve son mesajların önizlemeleriyle birlikte gösteriyor.

Google Mesajlar, Kaybolan Grup Sohbetlerini Bulmanın Yeni Yolunu Sunuyor

Bu yenilik, grup sohbetlerini ararken, grup adını ya da katılımcı isimlerini kullanarak ilgili sohbetleri hızlıca bulmanıza olanak tanıyor. Arama sonuçlarında çıkan grup sohbetlerinden birini seçtiğinizde, doğrudan ilgili sohbete yönlendiriliyorsunuz.

Google Mesajlar’ın mevcut arama işlevi zaten grup sohbetlerini adlarına ya da katılımcılarına göre aramanıza olanak tanıyor. Bu yeni özellik, arama sürecini daha da kolaylaştırarak aynı sonuca ulaşmanızı sağlıyor. Şu anda yalnızca beta sürümünde bulunan bu özellik, gelecekteki güncellemelerle genel kullanıcıya sunulabilir. Ayrıca, Google’ın RCS sohbetleri için çift SIM desteği gibi diğer gelişmeler de yakında kullanıma sunulabilir.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino