Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Google Chrome, Sekme Grubu Paylaşım Özelliğini Yeniden Getirebilir

Google Chrome, Sekme Grubu Paylaşım Özelliğini Yeniden Getirebilir

admin admin -
48 0

Google, Android için Chrome tarayıcısında ilk kez tanıttığı Sekme Grupları paylaşım özelliğini yakında yeniden sunabilir. 2021’de bu özellik kaldırılmıştı ve kullanıcılar artık sekme gruplarını doğrudan paylaşamıyordu. Ancak, Google’ın gelecekteki bir güncelleme ile bu özelliği geri getirmeyi planladığı anlaşılıyor.

Google Chrome, Sekme Grubu Paylaşım Özelliğini Yeniden Getirebilir

Daha önce, kullanıcılar sekme grubunun üzerinde bulunan üç nokta menüsünü kullanarak paylaşım yapabiliyordu. Şimdi ise, X platformundaki kod dedektifi Leopeva64’ün belirttiğine göre, Google, sekme gruplarını paylaşmayı kolaylaştıracak özel bir “Paylaş” düğmesi üzerinde çalışıyor. Bu düğme, sekme grubunun üst kısmında, sekme ekleme ve üç nokta menüsü düğmelerinin yanında yer alacak.

Yeni Paylaş düğmesine tıklandığında, kullanıcılar sekme grubunu başkalarıyla paylaşmak için e-posta adreslerini girebilecekleri bir “Kişileri davet et” penceresi açılacak. Daveti kabul eden kişiler, sekme grubunu kendi profil resmiyle birlikte görebilecek; profil resmi bulunmayan kullanıcılar için ise adın ilk harfi bir daire içinde gösterilecek. Ayrıca, ana sekmeler sayfasında, paylaşılan sekme grupları için özel bir simge yer alacak.

Google Chrome, Sekme Grubu Paylaşım Özelliğini Yeniden Getirebilir

Paylaşılan sekme gruplarında, üç nokta menüsü üzerinden paylaşımı yönetme, son etkinliği kontrol etme, grubu kapatma veya silme seçenekleri sunulacak. Sekme grupları sayfasındaki üç nokta menüsü ise grubu açma veya gruptan ayrılma seçeneklerini içerecek

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino