Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Gemini Dağınık Gmail Gelen Kutularında Arama Yapmayı Kolaylaştırıyor

Gemini Dağınık Gmail Gelen Kutularında Arama Yapmayı Kolaylaştırıyor

admin admin -
20 0

Google, yapay zeka Gemini’yi daha fazla uygulamasına entegre ediyor. Pixel 9 telefonlarda varsayılan akıllı asistan olarak bulunun Gemini, Google Workspace uygulamalarında da yer alıyor. Bu yaz, Gmail’de bir e-postayı özetle düğmesi ve web sürümünde e-posta dizinlerini özetleme, yanıt önerileri sunma ve gelen kutusuna göre soruları yanıtlama gibi özellikler sunan bir Gemini yan paneli kullanıma sunulmuştu.

Gemini Dağınık Gmail Gelen Kutularında Arama Yapmayı Kolaylaştırıyor

Artık, bu işlevsellik, Android telefonlarda özel bir Gemini düğmesi olarak Gmail’e ekleniyor. Google bu özelliği ‘Gmail Soru-Cevap’ olarak adlandırıyor ve yakında iOS’ta da kullanılabilir hale gelecek. Bu özellik, web sürümündeki tüm harika işlevleri telefonunuzda gerçekleştirebilmenizi sağlar; e-postaları özetleme, belirli bilgileri bulma, belirli bir kişiden gelen mesajları görüntüleme ve daha fazlası.

Gemini’yi Gmail uygulamasında sağ üst köşedeki Gemini yıldızına dokunarak ya da bir e-postadaki ‘bu e-postayı özetle’ düğmesini kullanarak başlatabilirsiniz. Şu anda yalnızca gelen kutunuzda arama yapabiliyor, ancak Google, yakında Drive’ınıza da erişim sağlayabileceğini belirtti.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino