Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Apple, iPhone 16’yı ve Yeni Ürünleri Eylül’de Tanıtacak: İşte Beklenen Yenilikler!

Apple, iPhone 16’yı ve Yeni Ürünleri Eylül’de Tanıtacak: İşte Beklenen Yenilikler!

admin admin -
22 0

Bloomberg’den Mark Gurman’ın haberine göre, Apple’ın bu yılki sonbahar etkinliği Eylül ayında gerçekleşecek. Geleneksel olarak yeni iPhone’ları Eylül ayının ikinci Salı günü tanıtan Apple, 2024’te bu tarihin 10 Eylül’e denk gelmesi nedeniyle etkinliği biraz daha erken yapabilir. Gurman, etkinlik sonrası yeni cihazların 20 Eylül’de satışa sunulacağını da belirtiyor.

Apple, iPhone 16 serisinde büyük yenilikler yapmayı planlıyor. iPhone 16 Pro modelleri yeni “Desert Titanium” renk seçeneği ve standart modeller de yeni renk alternatifleri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca, iPhone 16 Pro ve Pro Max’in daha hızlı şarj ve daha ince çerçeveler sunması bekleniyor. Pro modelinin 5x optik zum lensine sahip olabileceği ve Hindistan’da üretileceği söyleniyor.

Apple Watch Series 10’un daha büyük ekranlarla gelmesi öngörülüyor, ancak bazı sağlık özelliklerinin önümüzdeki yıl kullanılabilir olması bekleniyor. Ayrıca, Apple’ın iki yeni AirPods modeli ve USB-C bağlantılı ürünler sunması da planlanıyor. Etkinlik detayları medyaya duyurulduğunda kesinleşecek.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino