Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Pazartesi SABAH Denizbank Şubelerine Gidenler Yaşadı! Banka 50 BİN TL Nakit Verecek!

Pazartesi SABAH Denizbank Şubelerine Gidenler Yaşadı! Banka 50 BİN TL Nakit Verecek!

admin admin -
43 0

DENİZBANK SON DAKİKA HABERİ: Denizbank tarafından başlatılan yeni kampanyada, Nakit ihtiyacı olan kişilere bu hafta başlayacak olan yeni nakit kampanyası ile birlikte, 50 bin TL ödeme verileceği açıklandı. Denizbank üzerinden maaş alan herkes bu kredi kampanyasına katılabileceklerdir. Denizbank üzerinden 50 bin TL kredi alacak kişilere 36 ay vadeye kadar kredi ödemeleri sunulacaktır.

PAZARTESİ BAŞLAYACAK

Denizbank 2 Eylül Pazartesi günü başlatacağı bu yeni kampanyada, Nakit ihtiyacı olan her bireysel müşteri için destek vereceğini açıkladı. Nakit ihtiyacı olan ve anında nakit kredi kullanmak isteyenlere anında kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Denizbank 2 eylül pazartesi günü yapacağı bu yeni kampanyada, Nakit kredi almak için başvurularınızı hemen aynı gün içinde hesaba atacağını da açıkladı.

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank SMS ile kredi imkanı sunmaktadır. Denizbank SMS ile kredi başvurusu yapmak için KREDİM TC KİMLİK DOĞUM TARİHİ bilgilerinizi aralarda boşluk bırakarak 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Denizbank kredi başvurusu yaptığınızda hızlı ve anında sonuç alacaksınız. Denizbank onaylanan kredileri de banka hesabı olanlara Deniz Mobilden hesaba yatırmaktadır.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino