Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul’da Filistin’e Destek Mitingi!

İstanbul’da Filistin’e Destek Mitingi!

haberci haberci -
125 0

İsmail Haniye’nin Çağrısı Üzerine Ayasofya Meydanı’nda Buluşacaklar

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin alçak suikast sonucu şehit edilmesinin ardından, tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerine, Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli esirlere destek olma çağrısı yankı buldu.

Haniye’nin kısa bir süre önce yapmış olduğu Filistin halkına destek çağrısı üzerine, İstanbul’da harekete geçildi. Bugün saat 18.30’da Ayasofya Meydanı’nda Filistin’e destek mitingi düzenlenecek.

Filistin Dayanışma Platformu Öncülüğünde Toplanacaklar

Sivil Toplum Kuruluşları ve gönüllüler, Filistin’e destek için Ayasofya Meydanı’nda bir araya gelecek. Filistin Dayanışma Platformu’nun öncülüğünde gerçekleştirilecek mitingde, Filistin’e karşı işlenen haksızlıklara ve zulme dikkat çekilmesi hedefleniyor.

İstanbul’da gerçekleştirilecek olan bu destek mitingi, Filistin’e olan dayanışma ve desteğin bir kez daha ifade edileceği anlamlı bir buluşma olacak.

Filistin’e destek vermek isteyen herkesin, bu önemli etkinliğe katılması ve seslerini duyurması bekleniyor. Ayasofya Meydanı’nda bir araya gelerek, Filistin halkının yanında olduklarını göstermek isteyen herkesin bu çağrıya yanıt vermesi bekleniyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino