Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı’na Tepki

Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı’na Tepki

haberci haberci -
80 0

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Skandal Paylaşımına Tepki Gösterdi.

Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hedef Alan İftira ve Hakaret Dolu Paylaşım Kınandı

İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya hesabından Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan iftira ve hakaret içeren paylaşımı, Türkiye Dışişleri Bakanlığı tarafından sert bir dille kınandı. “Eli kanlı İsrail’in Dışişleri Bakanı Katz’ın alçakça sözleri kabul edilemez” açıklamasında bulunuldu.

Alçakça Sözler ve Düzeysizlik

İsrail Dışişleri Bakanı’nın Türkiye’yi hedef alan iftira ve yalan dolu paylaşımlarının düzeysizlik olduğu vurgulandı. Katz’ın muhatap alınacak biri olma niteliğini yitirdiği belirtilerek, Türkiye’nin Filistinlilere verdiği destek vurgulandı. “Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerine en güçlü desteği vermeye devam edecektir” denildi.

İsrail’in Hakaret İçeren Tavrı Kınandı

Dışişleri Bakanlığı, Katz’ın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı sergilediği hakaret içeren tavrı kınayarak, uluslararası ilişkilere zarar veren bu yaklaşımın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Siyasi İlişkilere Zarar Veren Tavır

Dışişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklama, İsrail Dışişleri Bakanı’nın siyasi ilişkilere zarar veren bu tavrının kabul edilemez olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin barışçıl çözümlere olan bağlılığına dikkat çekildi.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino