Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde KKTC Kalkınma Projeleri Değerlendirildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde KKTC Kalkınma Projeleri Değerlendirildi

haberci haberci -
81 0

Yılmaz, 2024 İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması Sürecini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşmede, 2024 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması süreci ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kalkınmasına yönelik projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Görüşmeye katılan Yılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, KKTC’deki projelerin planlanan takvim çerçevesinde tamamlanabilmesi için gerekli reformları yakından takip edeceklerini vurguladı.

Öncelik, Kıbrıs Türk Halkının Refahı ve KKTC’nin Gelişimi

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kıbrıs Türk halkının refahının artırılması ve KKTC’nin gelişip güçlenmesinin öncelikleri olduğunu belirtti. Gelecek dönemde de verimli işbirliği, eşgüdüm ve dayanışma içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Türkiye olarak, uluslararası alanda Kıbrıs Türkleri’nin haklı davasını anlatmaya ve KKTC’ye destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sayın Üstel’e Teşekkürler

Nazik ziyaretleri için KKTC Cumhurbaşkanı Üstel’e teşekkür eden Yılmaz, Türkiye’nin Kıbrıs Türkleri’ne verdiği desteğin süreceğini belirtti. Bu kapsamda, KKTC’nin kalkınması ve refahının artırılması için planlanan projelerin hayata geçirilmesi adına gelecek dönemde de çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino