Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Şekerbank’tan Düşük Faizli 89.000 TL Borç Kapatma Kredi İmkanı 

Şekerbank’tan Düşük Faizli 89.000 TL Borç Kapatma Kredi İmkanı 

admin admin -
50 0

Şekerbank yeni kredi kampanyası ile vatandaşlara destek vereceğini açıkladı. Bankalarda hesabı olan herkes başvuru yaparak istedikleri banka kredi ve kredi kartı borçlarını kapatabilecek ve bu bankadan gelir belgesiz olarak yeni kredi alabileceklerdir. 89000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan ve borç kapatma kredisi için başvuru yapacak olan kişilere Şekerbank destek başlattı. 

24 AY VADE İLE ALINACAK

Şekerbank üzerinden 24 ay vadeye kadar bu nakit kredi alınabilecek. Başvuru yapacak olan kişilerin banka kredi notuna uygun olması gerekiyor. Kredi notu 1400 ve üzerinde olan, bankalardaki borçlarını kapatmak isteyen kişilere destek verileceği açıklandı. Başvuru yapmak için ise sadece tek bir yerden işlem alınıyor.

KREDİ BAŞVURUSU

Şekerbank borç kapatma kredisi için 89.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler en yakın banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgesi ile kredi başvurusunu yapabileceklerdir. Şekerbank üzerinden kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli olarak da 21 ay vadeye kadar borç kapatma kredisi için kredi alabilirler.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino