Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. PTT’den nakit almak için son fırsat açıklandı! PTT’den hemen başvuru yapan 18 yaş üzeri 50.000 TL alabilecek!

PTT’den nakit almak için son fırsat açıklandı! PTT’den hemen başvuru yapan 18 yaş üzeri 50.000 TL alabilecek!

admin admin -
51 0

PTT’den nakit almak için son fırsat açıklandı! PTT’den hemen başvuru yapan 18 yaş üzeri 50.000 TL alabilecek! PTT’den son dakika kampanyası duyuruldu. Banka hesabı olan veya PTT’den emekli maaşlarını alanlar için banka Aktifbank ile anlaşarak sizlere 50 bin TL kredi vereceğini açıkladı. PTT hesabı olan herkes bu nakit kredi kampanyasından faydalanabilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

PTT’den 50.000 TL kredi alacak kişiler, banka kredi politikalarına uygun olması ile birlikte başvurularını hemen yapabileceklerdir. PTT kredi başvurusu yapacak olan kişiler 50 bin TL kredi almak için şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde hesaba para yatıracaklardır. Acil para ihtiyacınızın olması durumunda kredi notunuz uygunsa en yakın PTT şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

36 ay vadeye kadar ödenecek olan 50.000 TL kredilerde, SMS ile başvuru yapmak kolay olmaktadır. PTT’den uygun faizlerle kredi almak için PTT yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak 3050 numarasına mesaj atabilir ve bu bankadan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde Aktifbank değerlendirme yapacak ve size ne kadar onay verdiğini gösterecektir.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino