Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. PTT EMEKLİLERE MÜJDE! PTT’den emekli maaşları alanlar 160.000 TL’ye Kadar Nakit para alabiliyor!

PTT EMEKLİLERE MÜJDE! PTT’den emekli maaşları alanlar 160.000 TL’ye Kadar Nakit para alabiliyor!

admin admin -
43 0

PTT SON DAKİKA HABER! PTT’den emekli maaşlarını alanlara 160.000 TL nakit kredi ödemesi yapılıyor. 12 ay vadeye kadar kullanacağını bu yeni kredilerde şartlara uygun olan emekliler PTT üzerinden hızlı ve anında ödemeleri alabiliyor. PTT’den başlatılan bu yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan emekliye 160.000 TL ödeme verileceği açıklandı. PTT emekli kredisi Aktifbank aracılığı ile ödenecektir.

PTT EMEKLİ KREDİSİ

Ptt emekli kredisi için başvuru yapacak olan emeklilerin maaşlarını PTT üzerinden almaları şartı ile onay verilmektedir.

PTT emekli kredisi, kişilerin maaşlarına göre belirli limitlerde ödenmektedir. Bu durumda PTT’den şartlara uygun olan kişiler anında kredi başvurusu yapabileceklerdir. PTT emekli kredisi ödemesi almak için şartlara uygun olanlar 160.000 TL kredi alırsa 12 ay vadeye kadar geri ödemesini yapması gerekiyor.

PTT Emekli Kredisi kampanyasından faydalanmak için başvurularınızı hemen yapabilirsiniz. Üstelik PTT şubelerine gidecek zamanı olmayanlar SMS atarak da bu işlemleri yapabilir.

PTT’den emekli kredisi kampanyasına katılmak için SMS atmak istiyorsanız PTT yazın boşluk bırakın T*C kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Başvuru değerlendirmesi 5 dakika sürecek olup anında ne kadar onay aldığınızı göreceksiniz.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino