Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. İş Bankası, Müşteri Olmak İstiyorum Diyen 18 Yaş Üzerine FAİZSİZ 25.000 TL Nakit Ödeme Yapacak!

İş Bankası, Müşteri Olmak İstiyorum Diyen 18 Yaş Üzerine FAİZSİZ 25.000 TL Nakit Ödeme Yapacak!

admin admin -
53 0

İş bankası tarafından yeni müşterilere destek kampanyaları devam etmektedir. Yeni bir aya başlarken, iş bankası üzerinden yeni hesap açan vatandaşlara 25 bin TL ödeme verileceği açıklandı. İş bankasının faizsiz nakit avans kampanyası ile acil para ihtiyaçlarınızı hızlı ve anında karşılayacaksınız.

1 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

İş Bankası 1 Eylül tarihinden sonra yeni müşteri olan herkes için nakit avans verecek ve bu nakit avans 25000 TL’ye kadar sıfır faizle geri ödenecektir. İş cep uygulamasından veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabileceksiniz ve nakit avans onayı alıp almadığınızı göreceksiniz.

MÜŞTERİ OLMAK İSTİYORUM

İş Bankası İş Cep uygulamasından Müşteri Olmak İstiyorum tuşuna basarak, buradan gerekli adımları doğru bir şekilde gittikten sonra, 1 ve 30 Eylül arasında 25000 TL alabileceksiniz. İş bankası üzerinden ilk defa müşteri olan vatandaşlar, 25000 TL nakit avans alarak başvurusunu bu şekilde yapabileceklerdir.

Başvuru yapacak olan kişiler için en fazla vade sayısı ise 3 ay vadeli olacaktır. 25000 TL kullandığınızda 2 ay vade yaparsanız, 12.500 TL aylık ödemesi olacaktır. Sıfır faiz haricinde İş Bankası kendi banka müşterisi olan tüm bireysel müşterilere ve emekli müşterilere de kredi imkanı sunmaktadır. Yüksek limitli ve düşük faizli kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

İş bankası tarafından başlatılan bu yeni kampanyada başvuru yapacak olan müşteriler sadece 1 kez başvuru hakkı ve sadece 1 kez onay alma hakkı bulunmaktadır. Eğer olumsuz yanıt alırsanız, tekrar başvuru yapmayınız.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino