Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Garanti BBVA Bankası Duyurdu! 1-10 Eylül Arasında Başvuru Yapmak Şartı İle 50.000 TL Nakit Para Ödenecek!

Garanti BBVA Bankası Duyurdu! 1-10 Eylül Arasında Başvuru Yapmak Şartı İle 50.000 TL Nakit Para Ödenecek!

admin admin -
49 0

Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara 50.000 tl’ye kadar kredi ödemesi yapacağını açıkladı. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, bir ve 10 Eylül arasında başvurularını gerçekleştiren ve banka hesabı olan bireysel müşterilerin 50.000 tl’ye kadar 36 ay vadeli kredi alabileceği duyuruldu.

GARANTİ BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan bilmeniz için öncelikli olarak banka tarafından belirtilen kredi politikalarına uygun bir müşteri olmalı sizlere istenmektedir. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 yaşından büyük olması ve banka kredi puanı 1.200 ve üzerinde olması gerekiyor. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz. Başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirerek 50.000 tl kredi işlemlerinden faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olmaları, durumundan son iş yerlerinde 3 aydır sigorta primleri yatıyor olması gerekiyor.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino