Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. İsrail Başbakanı Netanyahu’dan İran’a Sert Uyarı

İsrail Başbakanı Netanyahu’dan İran’a Sert Uyarı

haberci haberci -
70 0

Netanyahu: “İran’a Ezici Darbe Vurduk, Hazırlıklıyız”

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin Tahran’da suikaste uğramasının ardından sert açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İran’a karşı “ezici darbe” vurduklarını belirterek ülkesine yönelik herhangi bir saldırının ağır sonuçları olacağını vurguladı.

Zor Günler Bekliyoruz

Netanyahu, yaptığı onwin açıklamada İsrail vatandaşlarını zorlu günlerin beklediğini ifade ederek, ülkenin tüm senaryolara hazır olduğunu dile getirdi. “Her türlü senaryoya hazırlıklıyız ve her türlü tehdide karşı birlik içinde ve kararlı bir şekilde duracağız” diyen Netanyahu, saldırganlığın bedelinin ağır onwin giriş olacağını belirtti.

Art Arda İki Suikast

İsrail, Golan Tepeleri’nde bir grup gencin öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Hizbullah’a yönelik saldırı gerçekleştirmişti. Daha sonra Lübnan’ın başkenti Tahran’da Hizbullah’ın önemli isimlerinden Fuad Şükr’e yönelik bir suikast düzenlenmişti. Ardından Hamas lideri İsmail Haniye’nin Tahran’da onwin güncel suikaste uğramasıyla gerilim daha da artmıştı. Netanyahu’nun sert açıklamaları, bölgede tansiyonun yükseldiği bir dönemde İsrail’in kararlı duruşunu ortaya koyarken, gözler yaşanabilecek gelişmelere çevrildi.

İlgili Yazılar

Youwin betwinner türkiye betwinner giriş melbet 1xcasino