Ennismore, Kahire’de ilk şehir projesini Rixos ile hayata geçiriyor!

    Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, Ennismore’un Mısır başkentindeki ilk şehir ölçekli projesi olacak.   Dünyanın en hızlı büyüyen lifestyle otelcilik gruplarından Ennismore, Mısır’ın başkenti Kahire’deki ilk şehir merkezli projesini Rixos markasıyla hayata geçiriyor. World Trade Center Cairo iş birliğiyle geliştirilen Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, 2027’den itibaren…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Ennismore, Kahire’de ilk şehir projesini Rixos ile hayata geçiriyor!

 

 

Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, Ennismore’un Mısır başkentindeki ilk şehir ölçekli projesi olacak.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen lifestyle otelcilik gruplarından Ennismore, Mısır’ın başkenti Kahire’deki ilk şehir merkezli projesini Rixos markasıyla hayata geçiriyor. World Trade Center Cairo iş birliğiyle geliştirilen Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, 2027’den itibaren etaplar halinde açılacak ve Kahire’nin merkezi iş bölgesinde yeni bir ticaret, konaklama ve yaşam odağı oluşturacak.

Proje, Ennismore’un küresel genişleme planında önemli bir aşamayı temsil ederken, Rixos’un şehir merkezli otelcilik yaklaşımını Kahire’ye taşıyor. Aynı zamanda Rixos Living markasının dünya genelindeki ilk şehir merkezi uygulaması olma özelliğini taşıyor.

İmza töreni, Mısır Başbakanı Dr. Mostafa Madbouly’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Turizm ve Eski Eserler Bakanı Sherif Fathy, Yatırım ve Dış Ticaret Bakanı Eng. Hassan El-Khatib, Latif Group Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Abdel Latif, Ennismore Eş CEO’su Gaurav Bhushan, Rixos Mısır Otelleri CEO’su Erkan Yıldırım ve Rixos Hospitality Egypt Yönetim Kurulu Başkanı François Bauduin yer aldı. Anlaşma, World Trade Center Cairo Company Genel Müdürü Eng. Ramadan El-Wasaty Al-Arnaouty ile François Bauduin tarafından imzalandı.

Nil kıyısında, şehir merkezinde konumlanan yeni bir model

Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, iki kuleye yayılan yapısıyla Kahire’nin merkezi iş bölgesinde uzun vadeli bir kullanım modeli sunacak. Otel ve servisli rezidans fonksiyonlarını bir araya getiren proje, şehir merkezinde artan kurumsal ve uzun süreli konaklama talebine yanıt vermeyi hedefliyor.

Toplamda 364 anahtar kapasiteye sahip olacak projede, 176 otel odası ve 188 servisli rezidans yer alacak. Güney Kule’nin 2027’de Rixos Living, Kuzey Kule’nin ise 2028’de Rixos oteli ve servisli daireler olarak açılması planlanıyor. Etaplı açılış modeli, yapının şehir ekonomisine kademeli ve sürdürülebilir şekilde entegre edilmesini amaçlıyor.

Erkan Yıldırım: Kahire’de şehir otelciliğinde yeni bir standart oluşturmayı hedefliyoruz”

Rixos Mısır Otelleri CEO’su Erkan Yıldırım, projeye ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Rixos ve Rixos Living World Trade Center Cairo, Ennismore’un şehir merkezli vizyonuyla birlikte Kahire’de yeni bir model ortaya koyuyor. Nil kıyısında, iş dünyasının merkezinde konumlanan bu proje; konaklama, yaşam ve sosyal alanları tek yapıda birleştiriyor. Rixos olarak, Kahire’de şehir otelciliğinde yeni bir standart oluşturmayı hedefliyoruz.”

Benzer Haberler
İlanla Eş Aramıştı: Midyeci Ahmet Hakkında Suç Duyurusu
İlanla Eş Aramıştı: Midyeci Ahmet Hakkında Suç Duyurusu
Bakırköy Medikal Estetik Doktoru Önerisi
Bakırköy Medikal Estetik Doktoru Önerisi
Bursa Sıvı Yüz Germe Hizmetleri
Bursa Sıvı Yüz Germe Hizmetleri
Mehmet Öztürk: “Bir konut, doğru görsellerle anlatıldığında çok daha hızlı alıcı buluyor”
Mehmet Öztürk: “Bir konut, doğru görsellerle anlatıldığında çok daha hızlı alıcı buluyor”
SUWEN, 2025 YILI KÂRININ %90’INI YATIRIMCISIYLA PAYLAŞTI: 100 MİLYON TL TEMETTÜ ÖDEMESİ TAMAMLANDI
SUWEN, 2025 YILI KÂRININ %90’INI YATIRIMCISIYLA PAYLAŞTI: 100 MİLYON TL TEMETTÜ ÖDEMESİ TAMAMLANDI
Bursa’da Boya ve Badana Çözümleri
Bursa’da Boya ve Badana Çözümleri
Teknoloji'de Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları TEKNO SAYFA 'da saklıdır.